Hjem > Om os

PROBLEMLØSER POLYIMID grundlagt i 2010 November, er en professionel og high-tech producent af POLYIMID (PI) og dets produkter med navnet "GOLDEN plastik".

PROBLEMLØSER POLYIMID polyimid er en slags højtydende engineering plast. Det er ikke kun har fremragende termiske, mekaniske, dielektriske, formstabilitet, korrosionsbestandighed og anti-bestråling præstation, men også har god bearbejdelighed. Det kan formes gennem forskellige metoder så som sprøjtestøbning, ekstrudering, sprøjtestøbning og injektion. Rekombineret med glasfiber (GF), kulfiber (CF), polytetrafluorethylen (PTFE), grafit, molybdæn disulfid osv, kan det forbedre den samlede præstation af sammensatte polymer materialer, fx mekaniske egenskaber, selvstændig smøring, slid-modstand. Det har været udbredt i mange felter som luft-og rumfart, skibsbygning, bil mikro-elektronik, elektriske kredsløb, kemisk udstyr, finmekanikken osv.

Den designede årlige produktionskapacitet af monomere og polyimid harpiks produceret af PROBLEMLØSER POLYIMID med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder er 500 tons. Det er den første indenlandske fremstillingsvirksomhed, der indser polyimid industrialisering. Herunder termoplastisk polyimid og termohærdende polyimid er vores produkt sort fuldført. På nuværende tidspunkt er vores vigtigste produkter:

1. termoplastisk polyimid:

· Termoplastisk polyimid partikel
· Termoplastisk polyimid støbning pulver
· Termoplastisk polyimid væske
· Termoplastisk polyimid profil
· Termoplastisk polyimid klæbemiddel

2. hærdeplast polyimid:

· Hærdeplast polyimid pulver
· Hærdeplast polyimid væske
· Hærdeplast polyimid Composite
· Hærdeplast polyimid profil

3. polyimid Monomer:

· SolverPI-Monomer 6FDA
·
SolverPI-Monomer AHHF
·
SolverPI-Monomer BTDA
·
SolverPI-Monomer HFBAPP
·
SolverPI-Monomer TMAH

4. polyimid skum:

· Polyimid stift skum
· Polyimid fleksibelt skum

5. polyimid harpiks:

· SolverPI-harpiks 6002
· SolverPI-harpiks 7002
· SolverPI-harpiks 70SY1
· SolverPI-harpiks 70SY2
· SolverPI-harpiks 705R
· SolverPI-harpiks 7005
· SolverPI-harpiks 7051

6. polyimid belægning

· Termoplastisk høj temperatur polyimid belægning

7. polyimid kompositmateriale

· Polyimid harpiks sammensatte 15% PTFE
· Polyimid harpiks sammensatte 15% grafit
· Polyimid harpiks sammensatte 40% grafit
· Polyimid harpiks sammensatte 15% grafit og 10% PTFE
· Polyimid harpiks sammensatte 15% molybdæn disulfid

8. polyimid flydende krystal justering Agent

· SolverPI-løsning 625

PROBLEMLØSER POLYIMID har avancerede produktions-teknologi med stærk kontrollerbarhed; QC specialist overvåger hele produktionsprocessen (rå materialer, mellemliggende produkter og så videre), test, førsteklasses kvalitet, stabil ydeevne, omkostningseffektive produkter, konkurrencedygtige. Det har et komplet, videnskabelig kvalitetsstyringssystem og stærk R & D og efter salg serviceteam, at give mest komplette tekniske support til kunder.

PROBLEMLØSER POLYIMID har en stærk R & D team ledet af post læger. Herunder mange mestre, læger og professorer i de relaterede felter har det førsteklasses R & D center og laboratorium i Kina.

Velkommen til at kontakte PROBLEMLØSER POLYIMID.