Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Kemiske skal gøre noget For byen?

Feb 23, 2016

I de seneste år, fremskynde processen med byudvikling, befolkningen skala udvide, lavet af kemiske virksomheder dybt integreret med byen, ikke kun øge presset for de naturlige ressourcer og energiforsyningssikkerheden, også for byens produktion og folks liv bringer sikkerheden smuthul. Over for en ny situation, gør den kemiske og byen harmonisk udvikling, blive en meget presserende opgave, det handler også om kemiske overlevelse og bæredygtige udvikling af vigtige spørgsmål i fremtiden.

I moderne tider, udviklingen af kemiske industri begyndte i byen, og besætte vigtige strategiske position i nationaløkonomien. I vores land, nogle kemikalieindustrien biflod, er kemiske også gøre positive bidrag til udviklingen af lokale økonomi. Men sammen med udviklingen af byen, et par lokale regeringer planlægger at fremme industrielle level、develop den nye industry、optimize industrielle distribution, hvad skal gøre for den kemiske industri?

Shanghai kemiske industri område ledelse Udvalget direktør Zhou Minhao sagde, i produktion system, Chemical、steel er den basale industri, er oprindelsen af det nye materiale, såsom luftfart & Astronautics、new energy、information industri og andre strategiske nye industrier.

I dag er udviklingen af kemiske industri er vanskeligere, en af grundene er mange selskab ignorere sikkerhed miljøbeskyttelseskrav, mere og mere arbejde sikkerhed ulykker, ingen overholdelse udledning i miljøbeskyttelse, endda hemmeligt decharge, alvorlige skader på folks overlevelse og sikkerhedsmiljø, føre til folk får skræmt tilstedeværelsen af kemiske industri.

Så udviklingen af kemiske industri, hvordan at fusionere med urbanisering udvikling?

Mange store internationale kemiske industri base med et beboelsesområde er nul-afstand kontakter, der er ingen "kontrol tape、buffer strip、prevent strip". Dette afspejler fremmed kemiske Koncernsikkerhed og miljøbeskyttelse niveau, også forbundet med dannelsen processen med store udenlandske kemiske base.

For den særlige situation for vores land, bør kemiske industri park henvise til international praksis, fuld gennemførelse ansvar og omsorg, for den kemiske industri udvikling Opret et harmonisk socialt miljø, planlægge opbygge kemiske produktion base, gøre de lokale landmænd drej til de kemiske praktikere trin for trin. Opdagelsen omkring den kemiske industri park udvikling fordel deleordninger, kombinere med virksomheder forberede sig på at opbygge kemiske industri park ansvar og omsorgsfuld association, styrke virksomhedernes sociale ansvar, koncentrere alle midler, bære på hjælp for nærliggende beboere, støtte den sociale udvikling. Ifølge for at udgive miljømæssige sikkerhedsbulletiner, "Åbent hus", nødsituation motion og andre aktiviteter, popularisere kemiske viden, passere videnskabelige begreb, forbedre forstå mennesker for de regionale kvalitets- og sikkerhedsstandarder produktion miljøsituationen, oprettet det nye billede af den grønne kemiske.