Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Crosslinked polyimid

Jun 22, 2016

Polymerer kan opdeles i to typer af termoplast og termohærdende. Er generelt betragtes som en lineær polymer med en termoplastisk makromolekyle, plast kan flyde, bliver det fast når afkølet efter opvarmning. Denne proces er en fysisk ændring er reversibel. Mellem de bundne molekyler når opvarmet, blive organ struktur, sammenlignet med den hærdeplast, denne proces er ofte irreversibel kemisk ændring.

Men denne generelle fortælling men ikke fuldt ud gælder ikke for polyimid. Lineær termoplastisk polyimid muligvis ikke, fordi nogle arter selv når det opvarmes til nedbrydning temperaturen stadig vil ikke strøm, eller endda mærkbar opblødning.

Og som en typisk termoplastisk polyimid ved forhøjede temperaturer, for eksempel over 400 , vil det gradvist mister likviditet, som er produceret fordi cross-linking mellem molekyler. I virkeligheden, vil alle de aromatiske Heterocycliske polymerer ved høj temperatur producere crosslinking. En af de mest almindelige mekanisme er på grund af en aromatisk ring radikale dehydrogenering, når det komplekse at bitmapgenkendelse mellem molekyler forekomme.

Således er polyimid og andre aromatiske Heterocycliske polymer ikke som andre fælles polyolefiner eller polymerer, der gentagne gange kan smelte behandles. Selv de termoplastiske aromatiske Heterocycliske polymerer har også kun begrænset antallet af smelte behandling.

Derfor har sådanne polymerer kaldt "falsk Termoplastisk polymer." Polyimid i syntesen af kemiske ændringer på de større. For eksempel, en lav-temperatur løsning polykondensation ved lave temperaturer eller kemiske imidization. Monomer blanding kan også indføres nemt i en måde makromolekyle eller oligomer på en høj temperatur-følsomme reaktive grupper til at give en prepolymer. Og derefter crosslinking. Således, i forhold til andre aromatiske Heterocycliske polymerer, polyimides er mere let tilgængelige.