Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Andre funktioner af PI (polyimid)

Tætheden af PI er 1.28-1.48g/cm3, med imidization grad øge, tæthed vil stige; Hvornår de indeholdende side grupper i den største kæde, tæthed vil være mindre. PI har højere trækstyrke, bukning, komprimering styrke, mekaniske egenskaber tilhører de midterste og øvre niveau, høj modulus, især ved høj modulus høje er et fremtrædende træk i dets mekaniske egenskaber.

Krybe resistent klæbende PI har fremragende formstabilitet, som er meget fremtrædende.

Den mest fremtrædende ydelse af PI er dens varmebestandighed er høj, glas overgang temperatur, termiske ydeevne nedbrydning temperatur har højere, og den fortsatte høje temperaturer. Kontinuerlig arbejdstemperatur er 250 ℃.

PI gode elektrisk isoleringsevne, i en bred vifte af temperatur dipol tab er ganske små. Det har den mest fremragende corona modstand, eller er det på grund af to former for kemisk reaktion til at generere Corona: oxidation aktiv ilt atomer nedbrydning; oxidation reaktion af ozon, hydroxider er meget resistent. PI tilhører den mellemliggende dielektrisk materiale.

PI har god stabilitet for olier, organiske opløsningsmidler, fortyndet syre, men ikke resistente over for stærk oxidation med koncentreret svovlsyre og rygende salpetersyre, også ikke alkali resistente type og overophedet damp. Oxydativ opstod i rollen som stærke oxidanter. Alkali og vanddamp effekt vil gøre PI imid ring åbne og rygraden fraktur opstår, den deraf følgende forringelse af ydeevnen.

På grund af det store antal aromatiske molekylære kæde af PI ring struktur, der absorberer stråling evne er meget stærk, derfor har fremragende stråling modstand, den kan stå en neutron, elektron, 7 stråler, ultraviolet stråling, stråling miljø, forringet ydeevne er meget begrænset.