Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Outlook

Jun 12, 2016

Som lovende polyimid er polymer materiale blevet fuldt ud anerkendt, programmer i isolering og strukturelle materialer er i konstant udvidelse. Med hensyn til funktionelle materialer selv om der har været en masse materiale til at få brugt, men dens potentiale er stadig udgravninger. Polyimid efter et halvt århundredes udvikling endnu ikke er blevet en større variation er hovedsagelig på grund af højere omkostninger. Men fra kemisk synspunkt, omkostninger af polyimid er sænket. Der er to måder at reducere omkostninger: første, i polymerisering processen med at finde måder monomer syntese; Anden polyimides andre polymerer til at forbedre ydeevnen for at udvikle en ny klasse af ydeevne er lidt lavere end de aromatiske polyimides, men højere end den nye race blev modificeret polymerer.

(1)syntese af monomerer: polyimid monomer er en dianhydride (D syre) og diamin. Diamin syntese metode er relativt modne, der er også mange diamin levering af varer. Dianhydride monomer er ret speciel, ud over anvendelse som en hærdning agent for epoxyharpiks hovedsagelig anvendes til polyimid syntese. Pyromellitic dianhydride og trimellitic eddikesyreanhydrid kan være raffinerede olieprodukter og vægten af durene delvis tre toluen vapor og flydende fase oxidation skridt til at opnå en aromatisk olie rejst. Andre vigtige dianhydride, benzophenon dianhydride, biphenyler dianhydride, diphenylethere ether dianhydride, hexafluoro dianhydride syntetiseret af forskellige metoder, men prisen er meget dyrt. Som hexafluoro dianhydride få tusinde dollars pr. tusind Dakota. Kinesiske Academy i Changchun Institute for Applied Chemistry udviklet af o-xylen chlorering, oxidation, og derefter ved adskillelse af isomerer kan opnås høj renhed 4-chlor-3-chlor eddikesyreanhydrid og phthalater eddikesyreanhydrid. I disse to serier af forbindelser som råvarer kan være syntetiseret dianhydride, er dens store potentiale for nedbringelse af omkostningerne en værdifuld syntesevejen.

(2) polymerisering proces: i øjeblikket anvendes i to tempi, one-step polykondensation processen bruger en højtkogende opløsningsmiddel, aprotisk polære opløsningsmidler højere pris, er det svær delelige, i sidste ende kræver høj temperatur. PMR metode ved hjælp af billige alkohol opløsningsmiddel. Du kan også bruge en termoplastisk polyimid dianhydride og en diamin polymeriserede direkte i en ekstruder og pelleteret, opløsningsmidlet ikke længere er nødvendig, kan i høj grad forbedre effektiviteten. Chlorophthalic anhydrid uden dianhydride og diamin diclofenac første bisimide, og derefter på forskellige måder direkte polymeriserede for at opnå en polyimid, er en meget økonomisk syntesevejen.

(3) polyimid polymer gøre andre højtydende: Copolymerization, blanding af polyimid og nylon, polyester, polycarbonat og epoxyharpikser kombineret med en masse arbejde er blevet offentliggjort i artiklen. Sådan ændres polymerer, selv om der er nogle sorter af indkomne ansøgninger, men stadig langt fra at nå det krævede niveau, dens potentiale er stadig meget lyse udsigter.

Ud over de omkostninger-relaterede problemer i de seneste år for undersøgelse af heterogene polyimid stigende årsag til bekymring, har sådan polymerer kaldt "den anden generation af polyimid." Fordi positionelle isomerer dianhydride og en diamin resulterende polyimid sammenligningen med den konventionelle polyimid højere glas overgang temperatur, lavere smelte viskositet, samtidig opretholde høj termisk oxidativ stabilitet, fremragende mekaniske og elektriske isoleringsevne. Nogle har også en tendens til at form isomerer macrocycle. Forskning på dette område er kun i begyndelsen, jeg tror, at uanset alle opnår større fremskridt inden for forskning i syntetisk eller ydeevne, især med hensyn til mulighederne for funktionelle materialer er langt fra forståelse. Kan forvente fra heterogene polyimid vil udvikle flere nye polymer materialer.

Ja, polyimides er stadig mange problemer at løse, som udviklingen kan være en lav temperatur (såsom stuetemperatur ~ 200 ) hærdning, høj temperatur (300 ovenfor) struktur og hærdning anvendte metode, nul birefringent filmmateriale med høj varmeledningsevne materialer og andre funktionelle materialer.

Vi altid tror, at med en betydelig reduktion i syntese teknologi og yderligere forbedre processorteknologi og omkostninger, har fremragende samlede ydeevne polyimid vil indtage en mere fremtrædende position i feltet af fremtidige materialer.