Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Polyimid forkullede produkt

Jun 21, 2016

Efter at polymeren er forkullede i en inert atmosfære eller vakuum termisk nedbrydning, der kan fraspalte lavmolekylære er blevet en del af strukturen af en gas undslippe, de resterende solid består primært af kulstof. Enten i form af amorf carbon, eller det kan være graphitized carbon. Struktur og egenskaber af kulstof materialer bestemmes af strukturen af mellemproduktet pyrolyse kendetegn og betingelser for forkoksning og grafitisering polymer, kontrol betingelser kan opnås i en scanning elektron mikroskop kan ikke findes, forkullede film revner og porer.

Forkullede polyimid er en elektrisk ledende materiale kan bruges til Kulelektroder, Biomedicinsk enheder, lav-temperatur varme element, et mønster af ledende spor, elektroniske afskærmning og stråling påvisning element kan være en gas. Tykkelsen af polyimid er større end carbon materiale af carbon materiale fremstillet af phenol. Cermet for rensning af luftfilter er fremstillet med forkullede polyimid. Dette filter har en stabil permeabilitet og høj grad af rensning. Polyimid forkullede materiale bruges også som smøremiddel, over 300 har en lav friktionskoefficient. Dette materiale, selv i en blanding af svovlsyre og salpetersyre på kogepunktet i midten af KOH løsning og kogende er stabil.

Tidligere brugt til at producere forkullede polymert materiale er en phenolharpiks, Ulempen er lav forkoksning udbytte efter pyrolyse, også bragte et stort svind. Også ikke meget sort, begrænset tykkelse, sprødhed og uforudsigelige tilstedeværelse i lufttæt produktfejl også gør brug af sådanne en harpiks er begrænset.