Hjem > Nyheder & viden > Indhold

Fremtrædende omfattende ydeevne af polyimid materiale

1. polyimid er en af de højeste arter hidtil polymer termisk stabilitet, høj temperatur resistent grade, der termisk nedbrydning temperaturen er i 500 ℃ ovenfor. Hot materiale sin ekspansion koefficient er små, og metal på samme niveau. Og kan være yderst lav temperatur, som ikke i-269 ℃ i flydende helium skørhed.

2. polyimid har gode mekaniske egenskaber, produkt gode mekaniske egenskaber, er en form for høj styrke og høj membran materialer.

3. nogle sorter af polyimid materielle kemiske modstand er bedre, mere stabile til syre, næppe opløseligt i alle organiske opløsningsmidler. Hydrolyse er ikke alkali modstand af sorter, dette tilsyneladende mangler ydeevne gør polyimid har en masse egenskaber adskiller sig fra andre højtydende polymerer, kan vi bruge alkalisk hydrolyse af genbrugsmaterialer. Ud over at ændre kan strukturen af polyimid materialer også være helt resistent til hydrolyse.

4. polyimid har høj stråling modstand, filmen er 5 × 109 rad efter elektron bestråling styrke tilbageholdelse sats var 90%.

5. polyimid uden filler er en meget god isolerende materialer, volumen modstand, opdeling styrke, dielektriske egenskaber af god. Disse egenskaber kan stadig opretholdt på et højt niveau i en bred vifte af temperatur og frekvens område.

6. polyimid er en slags brandhæmmende materialer, self-forskriver polymer, rygning sats er lav, ilt indekset for det kan nå op på mere end 30.

7. ren polyimid materiale er et ikke-giftigt, ikke irriterende materialer, og kan modstå tusindvis af gange af høj temperatur sterilisation. Nogle polyimid materiale har visse antibakterielle og svampedræbende egenskaber.

8. nogle polyimid fiber har også funktionen af varme konservering, varm og det kan sammenlignes med cashmere.