SolverPI-harpiks 7002

SolverPI-harpiks 7002
Produktdetaljer

Produktnavn:Polyimid harpiks

Varenr.:SolverPI-harpiks 7002

SolverPI-harpiks 7002 polyimid harpiks er en af de avancerede sammensatte matrix harpiks sorter, udbredt i fremstilling af høj ydeevne kompositmaterialer, den kan erstatte Kerimid601 polyimid harpiks. Hovedsagelig anvendes (diamant, kubisk bornitrid) slibning hjulet og friktion materiale bindemiddel og ildfaste støbte produkt matrix harpiks har fremragende varmebestandighed og mekaniske egenskaber, men også egnet til forberedelse af høj modstand (lav) temperatur solid selv smurt mekaniske dele. Tilgængelige organisk opløsningsmiddel (DMF etc.) blev opløst for at forberede en harpiks løsning af en bestemt tørstofindhold, til fremstilling af fibre (glasfiber, kulfiber mv.) forstærket prepreg, inden for høj temperatur harpiks baserede kompositmaterialer udbredt.

Karakteristika

Høje glas overgang temperatur og termisk stabilitet;

Fremragende mekaniske og elektriske egenskaber og mekaniske egenskaber;

God opbevaring stabilitet.

Brug af produktet

Efter blandet ensartet med forskellige pulver, på visse betingelser, støbning.

Opløsning med et organisk opløsningsmiddel (DMF, etc.), en harpiks løsning af visse faste stoffer til forberedelse af fibre (glasfiber, kulfiber mv.) forstærket pre-pregs, laminater til brug.

Transporteres ud med et organisk opløsningsmiddel (DMF etc.) blev opløst for at forberede en harpiks løsning visse faste stoffer, ifølge behovet for forskellige proportioner af epoxy-harpiks blandinger kan være forberedt af en bred vifte af varme-resistente kvalitet af det nye epoxy harpiks system til at opfylde forskellige kompositmaterialer og elektriske isoleringsmaterialer til epoxy harpiks varme modstand krav.

Superhard abrasive bruges i forbindelse med presning

1. produktet bruger termoformning, at trykke på temperatur: 220 ~ 230 . At trykke på tryk: 15 ~ 25MPa. At trykke på tid med tykkelsen af artiklen kan være. Specifikke parametre som følger:

Tykkelse(mm)

10

20

25

25

At trykke på time(min)

40

50

90

100

2. den sekundære hærdning temperaturkurve: ovntemperatur på 200før frihed; inkuberet i 1 time blev forhøjet til 200; inkuberet 1 time derefter opvarmes til 220; derefter varmede til 230-240inkuberes i 4-5 timer; endelige etc. når temperaturen falder til under 100at fjerne produkter.

Kvalitetsindeks

Udvendig

Smeltepunkt

Granulariteten for

flydende

Gel tid

Bleg gul pulver

80-100

200-1000 h

8-20mm

100-600 s

Undersøgelse