SolverPI-harpiks 7005

SolverPI-harpiks 7005
Produktdetaljer

Produktnavn:Polyimid harpiks

Varenr.:SolverPI-harpiks 7005

SolverPI-harpiks 7005 polyimid harpiks er en fremskreden sammensat matrix harpiks hovedsagelig anvendes som høj temperatur gnidninger materiale støbte produkt og matrix harpiks har fremragende varmebestandighed og mekaniske egenskaber, god kompatibilitet med et udvalg af fyldstoffer, med god fleksibilitet. Også velegnet til forberedelse af høj modstand (lav) temperatur solid selvsmørende mekaniske dele. Med et organisk opløsningsmiddel (acetone) er opløst, til fremstilling af fibre (glasfiber, kulfiber mv.) forstærket prepreg, udbredt inden for høj temperatur harpiks-baserede kompositmaterialer. Som en varme-resistent epoxy harpiks modifikatorer, under forskellige betingelser kan forholdet være forberedt en række varmebestandige grade af nye epoxy harpiks systemet til at opfylde de forskellige områder af epoxy harpiks varme modstand krav.

SolverPI-harpiks 7005 er baseret på bismaleimide-baserede polyimid resin system, dets kemiske sammensætning indeholder ikke Bettinas og andre komponenter, i overensstemmelse med miljøbeskyttelseskrav.

Karakteristika

Høje glas overgang temperatur og termisk stabilitet;

Fremragende mekaniske og elektriske egenskaber og mekaniske egenskaber;

God lav temperatur lagerstabilitet.

Brug af produktet

Efter blandet ensartet med forskellige pulver, på visse betingelser, støbning.

Blev opløst i acetone og andre organiske opløsningsmidler, en harpiks løsning af visse faste stoffer til fremstilling af fibre (glasfiber, kulfiber mv.) forstærket pre-pregs, laminater til brug.

Flydende harpiks opløst i et organisk opløsningsmiddel som acetone, foretaget visse faste stoffer, ifølge behovet for forskellige proportioner af epoxy harpiks blandinger kan udarbejdes af en bred vifte af varme-resistente kvalitet af det nye epoxy harpiks system, til at opfylde de forskellige områder, især feltet er elektrisk isolering epoxyharpiks materiale varme modstand krav.

Hærdning proces (reference)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4-6h

Kvalitetsindeks

Udvendig

Smeltepunkt

Granulariteten for

flydende

Gel tid

Bleg gul pulver

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Undersøgelse