SolverPI-harpiks 7051

SolverPI-harpiks 7051
Produktdetaljer

Produktnavn:Polyimid harpiks

Varenr.:SolverPI-harpiks 7051

SolverPI-harpiks 7051 er en fremskreden sammensat matrix harpiks er almindeligt anvendt i fremstillingen af høj ydeevne kompositmaterialer, specielt velegnet til høj temperatur og høj temperatur kobber pletterede laminater og anden fremstillingsvirksomhed, den kan erstatte Kerimid701A polyimid harpiks.

SolverPI-harpiks 7051 er baseret på bismaleimide-baserede polyimid resin system, dets kemiske sammensætning indeholder ikke Bettinas og andre komponenter, i overensstemmelse med miljøbeskyttelseskrav.

Karakteristika

lHøje glas overgang temperatur og termisk stabilitet;

lFremragende opløsningsmiddel modstand;

lLav koefficient for termisk udvidelse (CTE, T-akse);

lHøj kobber skræl styrke;

lGod opbevaring stabilitet.

Brug af produktet

Afhængigt af fortyndingen af faste indholdsmæssige krav, kan acetone og andre organiske opløsningsmidler anvendes. CCL når forberedt med pure harpiks på mindre end 80betingelse fortyndes med opløsningsmiddel til et tørstofindhold på 40-65% til brug. Når bromerede epoxyharpiks forberedt CCL kompatibilitet med den ekstra mængde bromerede epoxyharpiks på ren 20% eller derunder, og tilføjer en passende mængde uorganiske flammehæmmere Al (OH) 3, på mindre end 80tilstand med et opløsningsmiddel, fortyndet til en tørstof indhold af 40-65% kan anvendes, brugen af forstærkende fibre (glasfiber, kulfiber mv.) udarbejdet prepreg afsnit laminat til brug.

Utimately opnå arbejdsindsats indeks

Glasset overgang temperatur (Tg) 250

Flame retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Folie peeling styrken af kobber (ibs / i)7

Mekaniske egenskaber, termisk stabilitet og elektriske egenskaber sammenlignes med Kerimid701A.

Kvalitetsindeks

Udvendig

Fast indhold

Gel tid (171)

Rødlig brunt tyktflydende væske

40-80%

200-600s

Undersøgelse