Specielt polyimidpulver til forstærkning af PTFE

Specielt polyimidpulver til forstærkning af PTFE
Produktdetaljer

Specielt polyimidpulver til forstærkning af PTFE

Som vi alle ved det for polytetrafluorethylen (PTFE), på grund af sin fremragende selvsmørende har korrosionsbestandighed og høj temperatur ydeevne inden for friktion og slidmaterialer en meget vigtig position. Men dens lave hårdhed, let kryb, dårlig modstandsdygtighed over for friktion, behovet for at tilføje fyldstof for at forbedre disse mangler for at opfylde den mekaniske tætning, friktion inden for applikationskrav.

 

Almindeligt anvendte fyldstoffer er glasfiber, kulfiber, grafit, molybdendisulfid, bronzepulver og højtemperaturbestandige organiske polymermaterialer. Imidlertid kan uorganisk fyldstof og PTFE kombineret med dårlig friktion og slid let falde ned, hvilket resulterer i dårlig slidstyrke og let at beskadige dobbelt, dårlig maskinbearbejdning, hvilket begrænser anvendelsen af ​​dets ekstremt hårde forhold. Den PTFE-fyldte polymer skal være stabil under sintring (380 ° C). Derfor kan kun nogle få polymerer såsom polyetheretherketon (PEEK), polyphenylensulfid (PPS), aramid (AF), polyphenylenoxid (POB) og polyimid (PI) være "kompetente".


SOLVER POLYIMIDE udviklede specialgrads polyimid til forbedring af polytetrafluorethylen (PTFE) (SolverPI-Powder 1800 og SolverPI-Powder 1822). Den eneste forskel mellem SolverPI-Powder 1800 og SolverPI-Powder 1822 er farveudseendet. Andet præstation er ens.

Varenummer

SolverPI-Powder 1800

Udseende

Gul pulver

Finhed

1000 mesh

Massefylde

1,40 ~ 1,45 g / cm3

Glas overgangstemperatur

385 ° C

Termisk ekspansionskoefficient

20 ~ 25ppm / ° C

Tilladelser på iltindekset

37

Kompressionsstyrken

≧ 160MPa

Bøjningsstyrken

≧ 180MPa

Effektstyrken

≧ 100 kilojoule / M²

Overfladeresistivitet

≧ 10³Ω

Volumenresistivitet

≧ 10³Ω.cm

Dielektrisk konstant (106Hz)

3,0 ~ 3,5

Dielektrisk styrke (KV / mm)

240

SolverPI-Powder 1800 Fyldt PTFE Udseende:
SolverPI-Powder 1822 Fyldt PTFE Udseende er mere som fyldt med P84:

Den gennemsnitlige partikelstørrelse af SolverPI-Powder 1800 og SolverPI-Powder 1822 er 1000 mesh (13 μm). Det er et termohærdende polyimid, der ikke smelter. Glasovergangstemperaturen kan være 385 ° C. Ingen fysiske og kemiske ændringer, men med krybebestandighed og høj hårdhed ved sintring i temperaturen 360-380 ℃, så det er meget velegnet til at forbedre PTFE-produkter. På grund af den specielle kemiske struktur og mikroaggregation af polyimidet (PI), som er i bevægelse med friktion og slid, især tør friktion, kan PTFE overføringsfilmen og dobbeltbindingsstyrken effektivt forøges, og PI-hårde partikler jævnt dispergeres i PTFE matrix, spiller en understøttende rolle i belastningen, hvorved materialets mekaniske styrke, friktionsegenskaber, krybebestandighed og Vicat-blødgørelsestemperatur forbedres betydeligt.

 

Vores undersøgelser viser, at tilsætningen af ​​15% af vores polyimid kan forbedre slidstyrken af ​​PTFE 400 gange sammenlignet med andre polymerer (PEEK, PPS, AF, POB), den bedste forbedringseffekt er den bedste "partner" for PTFE. For eksempel, med tilsætning af 15% indhold, tilføj dette produkt for at forbedre PTFE kompositmaterialet end tilsætningen af ​​polyphenylen (POB) slidstyrke 7 gange højere end grænsen PV-værdien højere end 2 gange. Derfor har produktet været meget anvendt i kompressor sæler, kopper, bøsninger, skinner, fleksible skinner, rapier slidstærkt lag og andre PTFE kompositmaterialer.


Udførelse af SolverPI-Powder 1800 Fyldt PTFE

PI-fyldningshastighed (%)

15%

Tæthed (g / cm3):

1,96

Trækstyrke (MPa):

18.54

Forlængelse (%):

311

Shore hårdhed (shore D):

57

Krympning (%):

3,07

Vicat-blødgørelsestemperatur (℃):

202

Friktionskoefficient

0,11

Iført (g)

0,002-0,004
Undersøgelse